Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiešsaistes video straumēšanas serviss Meerkat sāk testēt Android aplikācijas versiju

    Jaunākie raksti

    Lai arī tiešsaistes video straumēšanas servisi nav nekāds jaunums, tomēr viens no skaļākajiem šī gada South by Southwest konferences startup uzņēmumiem bija Meerkat. Vienkāršiem vārdiem runājot, tas ir ar Twitter integrēts tiešsaistes video straumēšanas serviss.

    Tas darbojas sekojošā formā: uz telefona (līdz šim aplikācija bija pieejama tikai iOS ierīcēm) tiek palaista Meerkat aplikācija un tai tiek dota piekļuve lietotāja Twitter kontam. Pēc tam nospiežam straumēšanas pogu un automātiski tiek uzsākta apkārt notiekošā filmēšana un straumēšana tīmeklī pie reizes par to paziņojot Twitter sekotājiem. Video ir publiski pieejams, kamēr vien tiek veikta filmēšana. Process ir vienkāršs un tāpēc Meerkat ir iemantojis lielu popularitāti visā pasaulē.

    Reklāma

    Tagad Meerkat radītāji ir uzsākuši Android aplikācijas versijas testēšanu un aicina pieteikties testētājus. Nav skaidrs cik daudzus cilvēkus un cik ātri šajā programmā Meerkat apstiprina, taču es pieteicos un ceru uz sava Android telefona to izmēģināt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matiss
    17.04.2015 10:18

    Manuprāt vajadzētu pieminēt to Periscope, kas ir tīrākais konkurents un ko twitters nesen nopirka. Daudzi tagad ar to ir panesušies.

    Reklāma