Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple taisa haosu ar Watch iznākšanas un pieejamības datumiem

    Jaunākie raksti

    Apple Watch ir nozīmīgākais jaunais ražotāja produkts kopš 2010. gada, kad iznāca pirmais iPad, bet Apple jau paspējuši sataisīt pamatīgu haosu ar Apple Watch pieejamību. Sākotnēji tikai pateikts – Apple Watch būs. Pēcāk tika atklātas viedā pulksteņa tehniskās nianses un pieejamības datumi klientiem, kuri būs iepriekš pasūtījuši Apple Watch. Apple Watch pieejamība veikalos tika plānota ne ātrāk par jūniju.

    Šobrīd Apple paklusām vēlas atspiest tālāk Apple Watch nonākšanu pie klientiem, kuri Apple Watch pasūtīja iepriekš. Apple mājas lapā pazudis zīmīgais 24. aprīlis, kad vajadzēja sākties Apple Watch piegādēm. Mājaslapā nu lasāms daudzsološs “The Watch is coming”. Protams, tas arī nozīmē, ka pie kārotā Apple Watch netiks arī tie, kuri ieies Apple veikalā ar vēlmi iegūt īpašumā ilgi gaidīto Watch.

    Reklāma

    Apple norāda, ka savus Apple Watch iegūs pirmie iepriekšpasūtītāji, bet citiem nāksies pagaidīt. Tiek baumots, ka ir radušās problēmas ar Watch ražošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    17.04.2015 17:51

    Varbūt pie rakstiem, kuros nav nekas rakstīts pielieciet [baumas] vai [komposts] vai ko citu, lai zinu, ka nav jēgas lasīt kaut kādas baumas?

    17.04.2015 19:28
    Reply to  davfreim

    Šoreiz tas gan ir fakts, ka no 24. datuma Watch pieejamība izmainīta uz Coming soon. Gluži baumas nesanāk. Baumām ir baumu “tags”.

    Ilmarss
    19.04.2015 10:29
    Reply to  Artis Abols

    Nekas nav izmainīts! Paskaties uzmanīgāk – uz pulksteņa joprojām ir 24. aprīlis, kad pulksteni saņems tie, kas pasūtīja pirmie. Coming soon nozīmē tikai to, ka ir atlikušas piecas dienas! Pasūtot tagad pulksteni saņemsi jūnijā.

    Reklāma