Web Analytics
More
    Reklāma

    Pazuda Android viedtālrunis? Ieraksti Google meklētājā “Find My Phone”

    Jaunākie raksti

    Google arvien attīsta savu meklēšanas servisu, to palēnām savedot kopā ar Google Now pakalpojumu viedierīcēm, kā arī pievienojot daudzas un dažādas papildfunkcijas. Jaunākā iespēja ir Google meklēšanas lapai likt atrast tavu Android viedtālruni. Atliek vien ierakstīt “find my phone” un pārlūks uzreiz piedāvās datora ekrānā apskatīt viedierīces atrašanās vietu.

    Iespēja strādā līdzvērtīgi Android Device Manager, bet tagad funkcionalitāte pieejama no meklēšanas loga. Tiesa, pirms tam nāksies pieteikties savā Google lietotāja kontā. Ierīces bloķēšanai vai attālinātai dzēšanai tomēr vēl arvien nāksies doties uz Android Device Manager, bet to varēs bez problēmām paveikt, jo uzreiz tiks piedāvāta Android Device Manager tiešsaistes adrese.

    Reklāma

    Precizitātei norādīšu, ka man vēl viedtālruņa atrašana tieši no Google meklēšanas loga nav aktīva.

    Android Device Manager ir ģeniāls savā vienkāršībā, ir nepieciešams tikai dators ar interneta pieslēgumu, lai uzsāktu viedtālruņa meklēšanu vai dzēšanu, bet ar Android Device Manager mobilo ierīču lietotnes 1.2.12 versiju pievienota iespēja pieteikties drauga viedtālrunī kā viesim un paveikt visu bez datora startēšanas. Kad esi visu pabeidzis, spied Sign Out pogu un atdod aizņemto viedtālruni. Darba uzsākšanai viesim nāksies tikai ievadīt savu e-pastu un paroli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AiniSpainis
    16.04.2015 16:41

    Izmēģināju – nedarbojas. google meklētājā atrod saiti uz play veikalu, norādi uz samsung un apple ierīču meklētāju.

    Edgars Indrušonoks
    16.04.2015 19:00

    Vispār individuāla iespēja katram izvēlēties, jo, piemēram, Sony telefonos jau pēc noklusējuma jau ir šī funkcija. Sauc “my xperia”.

    davfreim
    16.04.2015 19:08

    Meh, vai nav vnk ērtāk ieiet aplikācijā vai kaut kādā mājaslapā? Es vnk, kad nobāžu savu iPhone kaut kur un nevaru atrast, tad ieeju uz iPad apikācijā un ring-ring un atrodu, kur aizkritis telefons :)

    Renārs Dradeika
    16.04.2015 21:18

    WP telefoniem tāda funkcija jau labu laiku ir. Telefonā jāatķeksē Tālruņa atrašana un tad caur http://www.windowsphone.com jāielogojas savā kontā.

    deace duck
    17.04.2015 12:19

    Arī androīdiem šāda funkcija ir. Sena kā androīds https://www.google.com/android/devicemanager
    Rakstā kā jaunums un manuprāt 100 gadu nevajadzīga ekstra ir pasniegta iespēja meklēt no chrome search loga.

    17.04.2015 12:54

    No chrome ieliku meklētājā, viss strādā. Protams jābūt ieslēgtam GPS, lai viņš spētu atrast telefonu. Paldies par info, nedomāju, ka tas tagad ir tik vienkārši ;)

    Reklāma