Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus One tiek pie Android Lollipop, beidzot izlaists OxygenOS

    Jaunākie raksti

    Pēc rīvēšanās ar CyanogenMod ROM autoriem, OnePlus izziņoja, ka gatavos paši savu uz Android (Lollipop) bāzētu ROM. Jaunās operētājsistēmas nosaukums OxygenOS tika noskaidrots speciālā konkursā, kurā varēja piedalīties ikviens OnePlus fans.

    Ar vieglu aizkavēšanos OxygenOS beidzot ir pieejama lejupielādei un uzstādīšanai mūsu OnePlus One telefonos. OxygenOS būvēts uz Android 5.0.2 (Lollipop) bāzes un pēc pirmajiem iespaidiem izskatās pēc pavisam “tīra” Android. OnePlus arī norāda, ka tas darīts ar nodomu un tagad ražotājs gaidīs no ierīču lietotājiem ieteikumus kādus uzlabojumus un izmaiņas ieviest jaunajā operētājsistēmas versijā.

    Reklāma

    OxygenOS vismaz pagaidām netiek izplatīts OTA (“pa gaisu”) un būs vien pašiem jādodas uz oneplus.net/oxygenos. Tur var lejupielādēt aptuveni 700 MB lielo instalācijas arhīvu un piekļūt instrukcijām kā to uzstādīt uz telefona. Uzreiz jāsaka, ka šo procesu nevajadzētu darīt tiem cilvēkiem, kas nekad iepriekš uz saviem telefoniem nav uzstādījuši citus ROM un baidās salauzt savu ierīci. Ja visas darbības ir skaidras un saprotamas, tad var iemēģināt jauno brūvējumu.

    Pats pirms dažām stundām uz sava uzstādīju OnePlus One uzstādīju jauno OxygenOS un pagaidām viss darbojas tīri labi. Jaunais Material dizains šajā ierīcē ienes patiešām svaigas un patīkamas vizuālās vēsmas. Neesmu novērojis nekādas lielas problēmas, tāpēc domāju turpināt lietot šo OS versiju.

    Ja tomēr mums nav vēlmes riskēt ar telefona sabojāšanu, tad ir vēl mazliet jāpaciešas, jo kaut kad drīzumā ir jābūt pieejamam arī CyanogenMod Lollipop būvējumam.

    OnePlus One joprojām ir interesanta ierīce, kas beidzot tiek oficiāli sūtīta arī uz Latviju un tagad otrdienās to var nopirkt bez ielūgumiem. Pavisam nesen gan tika paceltas šī produkta cenas.

    2015-04-04 15.22.07 2015-04-04 12.04.32 2015-04-04 15.21.44

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma