Web Analytics
More
    Reklāma

    AirDog saņem 2 miljonu ASV dolāru investīcijas

    Jaunākie raksti

    Šorīt jaunā Latvijas startup uzņēmumu platforma Labs of Latvia vēstīja priecīgu ziņu – Latvijas bezpilota lidaparāta AirDog veidotāji ir noslēguši 2 miljonu ASV dolāru lielu investīciju raundu, ko vadījis Seraph Group. Investīcijas paredzētas produkta mārketingam un virzīšanai tirgū, lai tas kļūtu par populārāko un veiksmīgāko aktīvo sporta veidu filmētāj-lidaparātu.

    Seraph Group prezidents Tuff Yen saka, “AirDog ir radījis unikālu produktu par ko liela interese ir ne tikai aktīvo sporta veidu cienītājiem. Automātiski sekojošais lidaparāts krietni atvieglo tā lietošanu un piedāvā plašas iespējas dažādās pielietojuma jomās.”

    Reklāma

    AirDog vadītājs Edgars Rozentāls par sasniegto saka, “Šī investīcija ir liels notikums mūsu komandai. Iedomājieties, pirms gada mēs vēl pat nebijām palaiduši produkta KickStarter kampaņu un tagad tik īsā laika posmā esam sasnieguši tik daudz.”

    Kopumā AirDog ir saņēmis investīcijas jau 3.3 miljonu ASV dolāru apmērā no veiksmīgās KickStarter kampaņas un tādiem uzņēmumiem (arī privātpersonām) kā IT-Farm Corporation, Base Ventures, FlyCap, Imprimatur Capital, Konstantin Othmer, Harry Cheung, Vinny Lingham, Chris Hulls un Arthur Watson. Gada sākumā notikušajā Consumer Electronics Show izstādē AirDog tika atzīts par labāko robotu (drone).

    Kursors.lv apsveic AirDog komandu un novēl milzu darba sparu laižot produktu tirgū, kā arī to pēc tam attīstot!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    19.03.2015 10:23

    Hmmm… Tas nav daudz. It īpaši, ņemot vērā produkta specifiku.

    Reklāma