Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen – stārtapu viedierīces var piecos gados no spēles izslēgt lielos ražotājus

    Jaunākie raksti

    Cyanogen nesen paziņoja, ka Google tikai rada iespaidu par Android atvērtību, tāpēc Cyanogen grasās veidot savu Android versiju, kas patiešām būs atvērta arī faktiski. Cyanogen izpilddirektors Kirks Makmasters (Kirk McMaster) arī nesen nācis klajā ar paziņojumu, ka no stārtapiem turpmāk gaidāmi visādi brīnumi, tajā skaitā industrijas līderu izslēgšana no spēles Android viedierīču lauciņā.

    Cyanogen izpilddirektors norādījis, ka milzīgie tehnikas ražotāji noslīks paši savās izmaksās, tie nespēs konkurēt ar mazo ražotāju spēju pielāgoties tirgus prasībām īsā laikā. Jau šobrīd vairāki salīdzinoši mazie ražotāji ir spējīgi radīt pamatīgu jezgu ap savām viedierīcēm, mārketingā neieguldot gandrīz ne centu. Protams, ne vienmēr viss izdodas perfekti, bet labam un salīdzinoši lētam viedtālrunim šo to var piedot. Kā piemēri tiek minēti Xiaomi un OnePlus.

    Reklāma

    Makmasters pieļauj, ka piecu gadu laikā mazie stārtapi ir spējīgi no tirgus izstumt lielos ražotājus, īpaši norādot uz Samsung pēdējā laika problēmām. Turklāt vēl neviens nezina, kādi plāni ir Nokia un kā šī zīmola atgriešanās viedtālruņu tirgū ietekmēs pārējos ražotājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma