Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm iepazīstina ar Snapdragon 820 un ultraskaņas pirkstu nospiedumu lasītāju

    Jaunākie raksti

    Vakar Mobile World Congress 2015 ietvaros Qualcomm izziņojis savu jaunāko veikumu – Snapdragon 820 procesoru. Nevarētu teikt, ka šobrīd Snapdragon 810 modelis būtu paspējis iedzīvoties mūsu ikdienā, jo šis procesors nonācis tikai uz rokas pirkstiem skaitāmos viedierīču modeļos.

    Qualcomm nav atklājis sīkāku Snapdragon 820 procesora tehnisko specifikāciju. Šobrīd Samsung veido 14 nm procesorus, TSMC izmanto 16 nm procesoru tehnoloģiju. Zināms, ka Qualcomm izmantos ARMv8 arhitektūru un procesors, protams, atbalstīs 64-bitus. Snapdragon 820 paraugi uzsāks ceļu pie ražotājiem šī gada otrajā pusē, bet pircēji pie Snapdragon 820 tiks ne ātrāk kā 2016. gada sākumā.

    Reklāma

    Qualcomm veidotais Sense ID pirkstu nospiedumu lasītājs ienesīs jaunas vēsmas mobilo ierīču drošībā. Ultraskaņas pirkstu nospiedumu lasītājs spēs darboties caur metālu, plastmasu un stiklu, kas pieļauj šī sensora izvietošanu brīvi jebkurā viedierīces vietā. Sense ID pirkstu nospiedumu lasītājs spēs atpazīt pirkstu nospiedumu pēc roku krēma lietošanas, kā arī eļļainām un netīrām rokām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    03.03.2015 11:05

    Runājot par Kristapa komentu tviterī, ka androīdam būs apple cienīgs tačID konkurents – ir jau tagad. Huawei lielajam glāsteklim ir un strādā tikpat zibenīgi un precīzi.

    Matiss
    03.03.2015 11:37
    Reply to  Ksspars Lccis

    Tāpat arī tāds ir Oppo N3 un kā izskatās tad arī jaunajam Galaxy S6. Protams tačID bija pirmie, un šie ir tikai panācēji, bet izskatās, ka Qualcomm pacels latiņu daudz augstāk.

    Ksspars Lccis
    03.03.2015 11:45
    Reply to  Matiss

    man liekas, ka brīdī, kad tev rokā ir labs telefons, tev pilnīgi vienalga, kurš kad un kāpēc bija pirmais…

    Reklāma