Web Analytics
More
    Reklāma

    Blackphone izlaiž jaunu viedtālruni un planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmumam Silent Circle šis nav pirmais mēģinājums piedāvāt paranoiskiem cilvēkiem un uzņēmumiem savu drošo Blackphone viedtālruni, kas balstīts uz Android operētājsistēmas. Tiesa, iepriekšējais Blackphone modelis tika pasūtīts pie spāņu ražotāja Geeksphone, bet Silent Circle nespēj pilnībā garantēt drošību, ja viss izstrādes un izveides process nav pilnībā kontrolējams uzņēmuma iekšienē.

    Blackphone 2 būs pilnībā veidots uzņēmuma ietvaros, tas saņems astoņu kodolu procesoru, 3 GB RAM un 32 GB iekšējo atmiņu. Jaunā Blackphone 2 darbību nodrošinās lielākas ietilpības akumulators (tā parametri netiek precizēti) un viedtālrunis iegūs 5.5 collu 1080p ekrānu.

    Reklāma

    Blackphone+ būs Silent Circle veidotais pirmais planšetdators, kas iznāks kaut kad 2015. gada otrajā pusē. Par Blackphone+ planšetdatoru sīkāk nekas netiek atklāts.

    Blackphone izstrādātāji lepojas ar PrivatOS operētājsistēmas uzlaboto versiju, kas nonāks Blackphone viedtālruņos un planšetdatorā. PrivatOS operētājsistēmas lielākie trumpji būs šifrēti balss zvani saderīgu ierīču starpā, šifrēta rakstiskā saziņa, kā arī šifrēšana tiks nodrošināta konferences zvanu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma