Web Analytics
More
    Reklāma

    Porsche prezentē īpašu klasiskajiem modeļiem paredzētu radio ar navigācijas sistēmu

    Jaunākie raksti

    Ikviens auto īpašnieks noteikti piekritīs, ka ir grūti atrast tādu magnetolu, kas sevī vienlaikus apvienotu plašas iespējas, augstu skaņas kvalitāti un neuzkrītošu dizainu. Īpaši aktuāla šī problēma ir klasisko auto īpašniekiem, kas vēlas saglabāt savus spēkratus to oriģinālajā izskatā, arī interjera ziņā.

    Vācu auto ražotājs Porsche, kas pasaules slavu izpelnījies ar saviem sporta auto, ir parūpējies par savu klasisko, sešdesmito līdz deviņdesmito gadu, modeļu īpašniekiem. Lai šo auto īpašniekiem nenāktos stila vārdā upurēt moderno tehnoloģiju piedāvātās ērtības, ir radīta īpaša auto audio magnetola, kas sevī veiksmīgi apvieno high-end magnetolu funkcijas un askētisku dizainu.

    Reklāma

    Jaunais Porsche izstrādājums, kas nodevēts lakoniski par Porsche Classic, ir standarta 1DIN izmēra magnetola, ar iebūvētu 4x45w audio pastiprinātāju. Tā spēj atskaņot MP3/WMA mūziku no USB zibatmiņām, microSD atmiņas kartēm, vai ārējām ierīcēm, izmantojot pieejamo Bluetooth savienojumu un 3.5mm AUX pieslēgvietu.

    Svarīgi piebilst, ka magnetolā ir iebūvēta navigācijas sistēma ar Porsche Communication Management (PCM) lietotāja saskarni, kas sastopama arī jaunajos Porsche modeļos. Papildus pāris galvenajām vadības pogām, magnetola aprīkota ar 3.5 collas lielu skārienjūtīgo ekrānu. Neskatoties uz to, ka ekrāns ir krietni mazāks kā vairumam viedtālruņu, tas netraucē tajā detalizēti attēlot apkārtnes kartes, izvēlēto maršruto, kā arī ar tā palīdzību vadīt pašu ierīci.

    Ja esat klasiska Porsche īpašnieks un jau sen vēlaties savu auto aprīkot ar modernu magnetolu, tad jūs variet iegūt Porsche Classic savā īpašumā par 1184 eiro, kas klasiska Porsche īpašniekam noteikti nebūs traucēklis tās iegādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    26.02.2015 08:16

    klasisko modeļu īpašnieku klasisks uzmetiens ar pārcenotu piedāvājumu :)

    man domāt, ka porshēs galvenā mūzika nāk no dzinēja, kāpēc vajag kautkādus traucēkļus.

    bombelats
    26.02.2015 12:38
    Reply to  x

    Pēc šī apraksta nevar spriest par aparāta audio kvalitāti. Pārcenots ir ļoti stiepts jēdziens. Specifisks nišas produkts, tas nevar maksāt lēti.
    Un par motora skaņu. Tas atkarīgs ar kuru modeli pārvietojas. 911, 959 un tml. kādas nebūt GT versijas, protams. Bet Panamerā, motora skaņa būtu trūkums nevis pluss.

    Ksspars Lccis
    26.02.2015 14:26
    Reply to  bombelats

    nu bet runa jau ir par vecajiem, klasiskajiem vāģiem. par tiem laikiem, kad bija pliks rādžiņš vai kasetnieks. Panamerā šitādu nemaz neieliksi gribēdams, tur viss ir vienā panelī sabūvēts ar atsevišķiem displejiem.

    bombelats
    26.02.2015 14:47
    Reply to  Ksspars Lccis

    Ok. Nekorekts salīdzinājums no manas puses. Bet man domāt, ka cilvēki, kas pirka un pērk šādus auto un domā par motora skaņu ir mazumā. Tas ir prestižs pārsvarā, un vizināt kādu cacu ar “karietes” piekari un dzirdēt ceļa un motora troksni salonā nav mērķis.
    Un pirms radīt šādu produktu, Porsche noteikti apzināja pieprasījumu un klientu vēlmes.

    P.
    26.02.2015 23:05

    Viss ir pareizi. Iedomaajies, tev ir klasisks auto, kam no ruupniicas naaca 1DIN kaseshu iekaarta. Nu un tu veelies klausiities muuziku caur bluetooth vai no usb, bet gribi, lai jaunaa magnetola pilniibaa iegultu tai atveeleetajaa vietaa (nevis puscentimetru uz aaru), gribi, lai taa buutu diskreeta (bez spiidiigaam milziigaam pogaam, bez spilgta zilas kraasas displeja, u.c.), bet ar parastu lcd displeju un apgaismojumu, kas sakriit ar paareejaam gaisminjaam vadiibas panelii. It kaa vienkaarshi vai ne? Bet tirguu piedaavaajuma NAV! Ir tikai magnetolas, kas mirgo teju visaas varaviiksnes kraasaas, ar spiidiigaam pogaam un nonjemamiem paneljiem, t.i. nekaadi neiekljaujas interjeraa.

    Vieniigais razhotaajs, kas razhoja kvalitatiivus un reizee diskreetus 1DIN aparaatus, bija Becker. Starp citu, Becker izmantoja gan SAAB, gan Porsche savos modeljos. Pirms vairaakiem gadiem Becker razhoshanu sleedza, – cenas atlikushajaam iekaartaam tirguu paleecaas 2x. Peec tam ir tukshums.

    Esmu paarliecinaats, ka pirceeji atradiisies. Tie pashi, kas tagad ebay meklee lietotu Becker Grand Prix un taml, jo jaunu vienkaarshi nav.

    Reklāma