Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izziņo Watch Urbane LTE – viedpulksteni ar pilnu viedtālruņa funkciju klāstu

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) Pasaules Mobilajā kongresā prezentēs pasaulē pirmo ar LTE tīklu aprīkotu viedpulksteni. Nākamās paaudzes viedpulkstenis LG Watch Urbane LTE piedāvās arī NFC atbalstu un vairākas citas funkcijas, kas līdz šim vēl nebija pieejamas uz rokas nēsājamā viedierīcē.

    LG Watch Urbane LTE, kas ir ceturtais LG piedāvātais viedpulkstenis, ir līdz šim visambiciozākais. Tas piedāvā klasiska pulksteņa stilu un izsmalcinātību savienojumā ar mikrotehnoloģijām augstākajā līmenī. LG Watch Urbane LTE piedāvā visas 4G viedtālruņa komunikācijas iespējas, ieskaitot atbildēšanu uz zvaniem, kā arī teksta ziņu nosūtīšanu un saņemšanu. Tāpat, viedpulkstenis piedāvā tiešrunas (PTT – push-to-talk) iespējas ar citām ierīcēm tajā pašā mobilo sakaru tīklā, tādējādi lietotāji var izmantot savu LG Watch Urbane LTE kā rāciju ar neierobežotu sakaru darbības rādiusu, lai vienlaikus runātu ar vairākiem cilvēkiem.

    Reklāma

    LG Watch Urbane LTE pamatā ir pilnīgi jaunā LG Wearable Platform operētājsistēma, kas izstrādāta tieši uzņēmuma patentētajiem nēsājamiem produktiem. Papildus modernajai operētājsistēmai, šis viedpulkstenis piedāvā vairumu no atzinību ieguvušā LG G Watch R funkcijām, tostarp ekrānu ar Always-On režīmu. Apvienojumā ar šajā kategorijā lielāko 700mAh akumulatoru, LG Watch Urbane LTE nodrošina iespaidīgi ilgu sarunu un lietošanas laiku, kā arī gaidīšanas režīmā tas var darboties vairākas dienas.

    Viedpulksteņa labajā sānā izvietotie trīs taustiņi nodrošina vieglu piekļuvi vairākām funkcijām bez nepieciešamības pārlūkot vairākus izvēļņu ekrānus. Ar augšējā taustiņa palīdzību iespējams piekļūt Quick Setting izvēlnei, kur lietotājs var pārbaudīt un pielāgot akumulatora izmantošanu, skaļumu un savienojumu uzstādījumus. Galvenais centrālais taustiņš nodrošina iespēju pārslēgties starp pulksteņa ciparnīcām un uzinstalētajām aplikācijām. Apakšējais taustiņš darbojas kā „Atpakaļ” funkcija, kad piespiests ātri, taču tas kļūst par trauksmes signālu, kad nospiests un paturēts ilgstoši, automātiski zvanot uz iepriekš iestatītu telefona numuru, kā arī nosūtot nēsātāja atrašanās vietas koordinātes.

    LG Watch Urbane LTE_2

    NFC atbalsts nozīmē, ka nēsātājam vairākās pasaules valstīs nepārtraukti uz rokas būs pieejams virtuāls maks. Lietotāji ar LG Watch Urbane LTE spēs samaksāt par maltīti, kino un pat braukšanas biļetēm ātrāk un vieglāk, bez nepieciešamības no kabatas izņemt savu maku.

    Iebūvēts sirds ritma monitors un moderni kustību sensori padara sportisko aktivitāšu rezultātu reģistrēšanu vieglāku nekā ar viedtālruni. LG Watch Urbane LTE arī paredz specializētas funkcijas golfa spēlētājiem, riteņbraucējiem un tiem, kuriem patīk doties pārgājienos. IP67 putekļu un ūdens izturības sertifikāts nozīmē, kas šo pulksteni iespējams iemērkt metru dziļā ūdenī līdz pat 30 minūtēm.

    Piekļuve vairākiem tūkstošiem ciparnīcu veidu nodrošina, ka LG Watch Urbane LTE ir iespējams vienmēr personalizēt, lai pielāgotu nēsātāja tā brīža gaumei un stilam, sākot no pulksteņa rādītāju formas līdz fonam, kuru iespējas pielāgot, izmantojot ar viedtelefonu vai planšetdatoru uzņemtas fotogrāfijas.

    LG G Watch Urbane LTE galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: 1.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400.
    • Operētājsistēma: LG Wearable Platform.
    • Displejs: 1.3 collas P-OLED Display (320 x 320, 245 ppi).
    • Tīkls: LTE.
    •  Atmiņa: 4GB eMMC/  1GB LPDDR3.
    • Akumulators: 700mAh.
    • Sensori: 9-Axis (Gyro / Pedometrs / Kompass), Barometers, PPG (Pulsometrs)/ GPS.
    • Krāsas: sudraba.
    • Citas funkcijas: putekļu un ūdens izturīgs (IP67)/ Mikrofons/ Skaļrunis.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma