Web Analytics
More
    Reklāma

    23. februārī bērniem būs pašiem sava YouTube

    Jaunākie raksti

    Bērnu drošība internetā ir viens no būtiskākajiem jautājumiem kopš planšetdatoru un viedtālruņu ēras sākuma. Kopā ar viedierīcēm bērni saņem neierobežotu pieeja interneta dzīlēm. YouTube ir viens no pirmajiem tiešsaistes servisiem, kas cenšas risināt bērniem nepiemērotā satura neparādīšanu.

    Jau iepriekš ziņojām, ka Google grasās veidot bērniem piemērotus tiešsaistes servisus. YouTube ir pirmais no tiem, kas saņems bērnu drošību. 23. februārī tiks izlaista YouTube Kids lietotne viedierīcēm, kas parūpēsies, lai bērnus nesasniegtu tiem nepiemērots saturs. YouTube bērniem pielāgotās lietotnes saskarne veidota vienkāršāka un uztveramāka. Bērnu YouTube lietotne nepieļaus komentāru veidošanu un tai varēs iestatīt izslēgšanās laikus.

    Reklāma

    YouTube lietotne atļaus meklēšanu ar balsi vai ekrānklaviatūru, bet nevēlamu vārdu meklēšana novedīs pie prasības atkārtoti ievadīt citus meklēšanas vārdus. Sākotnēji YouTube bērniem paredzētā lietotne būs pieejama Android operētājsistēmai, bet drīzumā pie lietotājiem būtu jānonāk arī iOS lietotnei. Pagaidām netiek sniegtas ziņas par Chromecast un Android TV saderību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma