Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izveidojuši jau vairāk kā 100 aplikācijas iOS un Android videi

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft diezgan pamatīgi ir mainījusi savu darbības stilu un skatījumu uz dažādām lietām un procesiem. Ir noticis tas, kas Stīva Balmera laikos nebūtu pat sapņos rādījies. Microsoft ir kļuvuši par vienu no lielākajiem iOS un Android vides aplikāciju izstrādātājiem. Uz šo brīdi kompānija jau ir laidusi klajā vairāk kā 100 dažādas aplikācijas šīm operētājsistēmām.

    microsoft-android-and-ios-app-release-dates-by-year-february-2015-android-ios-total_chartbuilder

    Reklāma

    Tikai šogad klajā jau ir nākušas vairāk kā 10 dažādas aplikācijas, to skaitā tādas, kā jaunā Office programmu paka un Outlook e-pasta programma. Ir arī dažas citas interesantas programmas, kā, piemēram, Picturesque bloķēšanas ekrāna aplikācija Android videi. Turklāt patīkami, ka Microsoft ņem ne tikai ar kvantitāti, bet galvenokārt tieši ar aplikāciju kvalitāti.

    Kopumā tas viss ataino jauno Microsoft politiku, kura nosaka to, ka kompānijai ar tās produktiem ir jābūt pārstāvētai visās platformās. Cerēsim tikai, ka šāds notikumu pavērsiens nenovedīs otrā grāvī, un Microsoft atcerēsies, ka viņu pārziņā atrodas arī Windows Phone operētājsistēma, un arī tās lietotājiem būs pieejams daudzveidīgs programmu klāsts. Turklāt tas notiks pietiekami ātri un bez liekas kavēšanās.

    AvotsQZ
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    13.02.2015 09:19

    varētu beidzot uztaisīt jauno Outlook versiju uz Mac OS

    Reku
    04.07.2015 22:09

    Cik ātri uztaisīs, tik ātri klapés ciet to projektu… Bet dzīvosim, redzésim!

    Reklāma