Web Analytics
More
    Reklāma

    Austiņas un pastiprinātājs pilsētas apstākļiem no Oppo

    Jaunākie raksti

    Ražotājs, kuram vārdā Oppo, bet kuram nav ne mazākā sakara ar viedtālruņiem, un kurš slavens ar saviem Blu ray atskaņotājiem, u.c. audio un video produktiem, papildinājis piedāvājumu klāstu ar jaunām austiņām un portatīvo austiņu pastiprinātāju.
    Austiņas iezīmīgas ar to, ka tās ir slēgtās akustiskās konstrukcijas. T.i. jūs dzirdiet mūziku, bet apkārtējie ap jums esošie cilvēki to nedzird. Austiņu skaņas veidošana ir būvēta pēc planāru magnētiskās teholoģijas. Atšķirība no parastajām austiņām ir tā, ka skaņu veido nevis skaļrunis, bet ļoti plāna septiņu slāņu diafragma ar divpusēju skaņas spoli, kuras magnētiskajā laukā kustās membrāna. Tas austiņām nodrošina lielisku skaņas kvalitāti un augstu jutību. Turklāt skaņa tiek veidota ar visu diafragmas virsmas platību. Austiņu svars ir tikai 320 grami, kas tās padara par vieglākajām šādas tehnoloģijas austiņām.
    oppo
    unnamed-4-480x296
    Visu šo darbību rezultātā jaunās austiņas daudz labāk ir savietojamas ar portatīvajām ierīcēm. Taču ja ar to ir par maz, tad vienlaikus ar austiņām klajā nāk arī speciāls austiņu pastiprinātājs un USB DAC (ciparu/analogais konvertors) HA-2. Tas paredzēts tam, lai jūs varētu pieslēgt savu iPhone, iPod, datoru vai arī Android iekārtu, kurai ir atbalsts skaņas signālam USB izejā. Rezultātā šis AB klases pastiprinātājs ne tikai padarīs skanējumu skaļāku, bet arī varēs apstrādāt skaņu DSD 256 vai arī PCM 384 kHz kodējumā, un arī daudzos citos mazāk eksotiskos skaņas kodējuma variantos. Arī ierastajos MP43 un FLAC. Tiem telefonu lietotājiem, kuru aparātiem nav ciparu skaņas izejas iespējas noderēs parastā 3,5mm analogās signāla ieejas ligzda pastiprinātājā. Arī tas būs labi, jo jūs mazāk noslogosiet telefona akumulatoru klausoties mūziku. Turklāt pastiprinātājam HA-2 ir arī iebūvēts papildus powerbank akumulators, kas ļauj to izmantot kā akumulatoru jūsu portatīvajai ierīcei un ātrās – 30 minūšu uzlādes iespēja.
    Oppo-PM3-Headphone-e-Oppo-HA2-Amplificador
    oppo-pm-3_2-480x350

    Nopērkamas kā austiņas, tā arī pastiprinātājs būs februāra otrajā pusē, un maksās austiņas PM-3 orientējoši 360 eiro, bet pastiprinātājs/konvertors aptuveni 270 eiro.

    Reklāma

    oppo-pm-3_1-480x346

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Opis
    28.01.2015 08:00

    Tas nu gan bija dumji, apgalvot, ka Oppo neražo viedtālruņus!

    28.01.2015 08:25
    Reply to  Opis

    Es nemaz nezināju, ka Oppo ražo arī audio ierīces. Izrādās, tas viņiem atsevišķas divīzijas vērts rūpals – https://www.oppodigital.com/.

    Ksspars Lccis
    28.01.2015 08:56

    nu f*** … google translate? Latviešu valoda vnk atbaidoša… Sen Kursorā nebiju lasījis kaut ko tik šausmīgu… Kristap? VAZAP???

    Mikus Karlsons
    28.01.2015 09:34
    Reply to  Ksspars Lccis

    Labprāt sadarbošos tehniski un latviski korektu terminu datu bāzes izveidē ar guru. Iesākumam varbūt, kā tulkosim latviski jēdzienu, terminu, iekārtas nosaukumu – A/V receiver? Nu tā, lai latviski būtu pateiktas visas viņa funkcijas un ko viņš dara… Paldies jau iepriekš.

    Matīss Jēkabsons
    28.01.2015 09:16

    … “tās ir slēgtā tipa un planāru magnētiskās konstrukcijas” …kas tas tāds? Ja nejaucu, tad latviski būtu – slēgtā tipa, planāro magnētu konstukcija. Vai tik tas nesaucās arī par isodinamiskajiem skaņruņiem? Bet lietot Google translate lai pēc tam vnk copy/paste portālā… nedaudz dīvaini

    Mikus Karlsons
    28.01.2015 09:32
    Matīss Jēkabsons
    28.01.2015 09:44
    Reply to  Mikus Karlsons

    Nejaukt? :)

    Nu tad droooši pastāsti, ar ko Oppo planārie magnēti atšķiras no visiem citiem un tehnoloģijas pionieriem Yamaha? Starp citu – planārs, nozīmē tikai to, ka tas ir vienā plaknē… ir arī tādas planārās diodes. Bet vari mēģināt man iemācīt kaut ko jaunu, neatteikšos ja tiešām būs kas jauns!

    Aizrādījums, patiesībā bija par totāli nelasāmu rakstību/valodu. Ne no manis vien.

    Pirms truli braukt augumā kritikai, pārlasi pats ko esi uzrakstījis:”Austiņas iezīmīgas ar to, ka tās ir slēgtā tipa un planāru magnētiskās konstrukcijas.” Kāds te sakars ar terminoloģiju? Stila kļūdas acīs nespiež? ;) 4x jāpārlasa, lai saprastu kas te ir domāts. Var jau domāt, ka baigais ass… tā teikt – nu i domā ar! :D Bet nosēdums, ka tas ir vnk Google translate paliek arī man.

    Mikus Karlsons
    28.01.2015 09:52

    Terminoloģija – The correct term to refer to this type of headphone is planar magnetic. Unfortunately, all of Headphonedom calls them Orthodynamic,
    a Yamaha marketing term. Well, I call a facial tissue a Kleenex, so no
    big deal I suppose, but it’s not technically correct. Likewise Magneplanar (not often used) is a registered mark of Magnepan.

    Ksspars Lccis
    28.01.2015 10:06

    Kāds šiem sakars ar terminoloģiju? Jaunākais ir tikai 320 grami. maksās austiņas PM-3 orientējoši 360 eiro. tas tā, pa fikso. Par komatu lietošanu es vispār klusēju – man meita iet 4. klasē un ar komatiem tiek galā veiklāk. Es parasti nepiepi*os valodai, bet šis skrāpējums ir jau pāri jebkurai tolerances barjerai.

    Rūdolfs Putniņš
    28.01.2015 14:01

    Magnetodinamiskās, ortodinamiskās, izodinamiskās, magneplanārās… Tehnoloģija ir daudzsološa lielā mērā dēļ zemajiem harmoniskajiem traucējumiem, vai tas būs labi realizēts šajā izstrādājumā, tas vēl jādzird. Pats dzīvoju uz divām ortodinamiskajām austiņām un, ja neskaita pieklusinātās augstās frekvences, īpašu iebildumu nav.

    Mikus Karlsons
    28.01.2015 14:16

    Tu ar viņām uz galvas Rūdi staigā arī pa pilsētu, u.c.? Vai arī tikai klausies statiskā variantā – mājās, birojā..? Man kaut kā mulsina tāds mikipeles variants. Tieši uz ielas. Es tāpēc labāk sēžu uz UE armatūrām un ar tām staigāju ikdienā.

    Rūdolfs Putniņš
    28.01.2015 15:48
    Reply to  Mikus Karlsons

    Pārsvarā statiski. Padomā pats vai ar Audeze LCD-2 gribētu kaut kur diži bradāt apkārt. Staigāšanai man ir Earsonics SM3v2.

    Šie Oppo gan izskatās gana menedžējami arī staigājot pa pilsētu.

    Reklāma