Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC un Under Armour kopīgais viedpulkstenis tiks izziņots MWC 2015

    Jaunākie raksti

    HTC grasās savu pirmo viedo pulksteni izrādīt martā – Mobile World Congress 2015 laikā. Tas taps sadarbībā ar sporta apģērbu, apavu un aksesuāru ražotāju Under Armour.

    2014. gadā HTC visai skaļi uzstāja uz nevēlēšanos skriet līdzi pārējiem ražotājiem, sasteidzot viedā pulksteņa izveidi. Apple, Samsung, LG un Sony ir pulksteņu izlaides ziņā priekšā HTC, bet vēl nekas ievērības cienīgs nav parādīts. Tiesa, Apple pulkstenis vēl nav pieejams iegādei, tas ir tikai ar lielu pompozitāti prezentēts.

    Reklāma

    HTC sadarbība ar Under Armour nozīmē pamatīgi noslīpētu viedā pulksteņa sporta sadaļu. Tiek minēts, ka HTC būs izvēlējies veidot visiem pieejamus sporta sniegumu datus, ko pēcāk varēsi ielādēt jebkurā saderīgā tiešsaistes servisā. Līdzīgi rīkojas Withings, Fitbit, Garmin, TomTom u.c.

    Android Wear šajā pulkstenī, visticamāk, mums neredzēt. Un varbūt pat labi, ka tā. Toties HTC lolojums iegūšot GPS un akselerometru. HTC – Under Armour viedais pulkstenis tikšot izziņots kopā ar HTC One M9 flagmani. Pēdējam būs uzstādīta Android 5.0 Lollipop operētājsistēma un HTC Sense 7.0 saskarne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma