Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung piedāvājis iegādāties BlackBerry, pēdējais to noliedz

    Jaunākie raksti

    Klīst baumas, ka Samsung izteicis piedāvājumu iegādāties BlackBerry par 7.5 miljardiem ASV dolāru. Reuters norāda, ka šobrīd BlackBerry akcijas cena svārstās no $13.35 līdz $15.49, tādējādi Samsung it kā izteicis lielisku piedāvājumu, kas par 38 līdz 60 procentiem pārsniedz šībrīža akciju cenu.

    Reuters arī norāda, ka Samsung, visticamāk, dzenas pēc vairākiem BlackBerry patentiem. BlackBerry pieder ap 44 000 patentu, kuru kopējā vērtība tiek lēsta aptuveni 1.43 miljardos dolāru, tomēr analītiķi uzskata, ka patentu paketē ir vairāki būtiski patenti, kas iespējamo vērtību varētu vismaz desmitkāršot.

    Reklāma

    Šāda veida tehnoloģiju gigantu apvienošanās varētu nepatikt pasaules konkurences un investīciju uzraugiem. Pirkums būtu jāsaskaņo ar ASV (Committee on Foreign Investment in the United States) un Kanādas valdībām.

    BlackBerry uzreiz nācis klajā ar paziņojumu, ka izskanējušās baumas nav patiesas. Samsung neesot vērsies pie BlackBerry ar piedāvājumu iegādāties uzņēmumu. Turklāt BlackBerry atsakās sīkāk komentēt jebkādas baumas. Ierasts, ka šādas baumas nav bez pamata un gan jau mēs vēl par šo darījumu kaut ko dzirdēsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma