Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izstādē CES 2015 prezentē viedtālruni LG G Flex 2

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) Lasvegasā notiekošajā starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2015 prezentējis jauno viedtālruni G Flex2. Augstu tika novērtēts iepriekšējā G Flex modeļa novatoriskais dizains un nestandarta domāšana. G Flex2 ir labāks par priekšgājēju visos iespējamos veidos, piedāvājot modernāku dizainu, lielāku veiktspēju un, pats svarīgākais, lielāku ērtību.

    LG G Flex2 aprīkots ar jaudīgu 64 bitu astoņu kodolu procesoru lielākai un plūstošākai veiktspējai. Viedtālruņa 5,5 collu lielā ekrāna kvalitāte paaugstināta līdz Full HD, bet atjauninātā programmatūra piedāvā tādas jaunas funkcijas kā Gesture View un Glance View. Unikālais Self Healing  jeb „Pašārstējošs” G Flex2 aizmugurējais pārvalks ir kļuvis vēl ātrāks un efektīvāks, kā iepriekš.

    Reklāma

    Izsmalcinātas detaļas

    G Flex2 izliekuma rādiuss svārstās no 400mm līdz 700mm tālruņa priekšpusē, aizmugurē, sānos un no augšas līdz apakšai. Taču G Flex2 izliekumi nav paredzēti vien izskatam. Tālruņa ergonomiskais dizains nodrošina mikrofona novietojumu tuvāk mutei, tādējādi sniedzot labāku skaņas uztveri salīdzinājumā ar parastas formas viedtālruņiem, kas nodrošina lielāku aizsardzību no apkārtnes trokšņiem. Savukārt plānais 5,5 collu ekrāns ar izliekumu padara to ērtu aplūkošanai un satveršanai. Ekrāna 700mm rādiusa izliekums nodrošina patiesi padziļinātu skatīšanās pieredzi no jebkura leņķa, kamēr aizmugures 650mm rādiusa izliekums padara tālruņa satveršanu un nēsāšanu kabatā ērtāku. Ekrāna izšķirtspēja arī tikusi palielināta līdz 1080p Full HD. P-OLED ekrāns, kas G Flex2 nodrošina tā unikālo formu un izturību, kļuvis vēl precīzāks salīdzinājumā ar G Flex sākotnējo modeli.

    Šobrīd vismodernākās tehnoloģijas

    G Flex2 ir pirmais viedtālrunis, kas aprīkots ar astoņu kodolu 64 bitu Qualcomm® Snapdragon™ 810 procesoru – ātrāko šobrīd pieejamo procesoru, kas optimizēts Android 5.0 operētājsistēmai. Šis procesors viedtālruni padara neticami ātru un efektīvu multimedijiem un vairāku uzdevumu veikšanai. Turklāt G Flex2 apvalka stikls ir par aptuveni 20% izturīgāks, pateicoties LG izstrādātai īpašai ķīmiskās apstrādes tehnoloģijai.

    „Pašārstējošais” aizmugurējais pārvalks, kas saglabā tālruņa izskatu jaunu, neskatoties uz ikdienas lietošanā gūtajiem skrāpējumiem un skrambām, arī ticis uzlabots ar ievērojami ātrāku „ārstēšanās” laiku. LG šo laiku samazinājis no aptuveni trīs minūtēm līdz nieka desmit sekundēm istabas temperatūrā.

    Vēl viena novatoriska tehnoloģija, kas pieejama tikai LG viedtelefonos, ir pārsteidzoši ātrā Laser Auto Focus kamera, kas pirmo reizi tika piedāvāta populārajā LG G3. Šī tehnoloģija, savienojumā ar IOS+,  nodrošina iespēju ar G Flex2 uzņemt labākos attēlus pat sliktā apgaismojumā.

    Praktiski risinājumi lietotāju ērtībām

    G Flex2 unikālās programmatūras funkcijas ir optimizētas tālruņa izliektajai formai:

    • Gesture Shot palīdz uzņemt ideālus pašportretus ar vienkāršu rokas žestu, ko tālrunis spēj atpazīt pat 1,5 metru attālumā.
    • Gesture View atvieglo pēdējā uzņemtā attēla aplūkošanu uzreiz pēc fotogrāfijas uzņemšanas.
    • Glance View attēlo tādu svarīgu informāciju kā laiku, pēdējās ziņas vai neatbildētos zvanus, pār izliekto ekrānu pavelkot uz leju pat tad, kad ekrāns ir izslēgts.
    • Pateicoties Fast Charge, G Flex2 3000mAh akumulators ir vienīgais izliektā tālruņa akumulators, kuru mazāk nekā 40 minūtēs iespējams uzlādēt līdz 50%.

    „Sākotnējais G Flex demonstrēja LG celmlauža garu, un ar G Flex2 mēs esam pilnveidojuši izliektās formas faktoru, saglabājot mūsu filozofiju par inovācijām labākai dzīvei,” norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Džuno Čo (Juno Cho). „Tālrunim G Flex2 ir ne tikai vienreizējs izskats, bet arī visas iespējas  atrasties pašreizējo viedtālruņu tehnoloģiju priekšgalā.”

    LG G Flex2 šā mēneša beigās būs pieejams Korejā, kurai sekos tirgi visā pasaulē. Sākotnēji tālrunis tiks piedāvāts divās krāsās – platīna sudraba un flamenko sarkanā.

    LG G Flex2 galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: Qualcomm® Snapdragon™ 810 procesors ar 2.0GHz 64-bit Octa-Core CPU
    • Displejs: 5.5 collas Full HD Curved P-OLED (1080 x 1920 pixels / 403 ppi)
    • Atmiņa: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / microSD
    • Kamera: aizmugurējā – 13.0MP ar OIS+ un Laser Auto Focus / priekšējā 2.1MP
    • Operētājsistēma: Android 5.0 Lollipop
    • Izmēri (G x P x B): 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm
    • Svars: 152 g.
    • Tīkls:  4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps
    • Savienojamība: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC,
    • SlimPort, A-GPS / Glonass, USB 2.0
    • Krāsas: Platīna Sudraba,  Flamenko Sarkanā
    • Citas funkcijas: Gesture Shot, Gesture View, Glance View utt.

    LG-G-Flex-2 (1)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rico
    05.01.2015 19:29

    jauki.Lg malači ka neblieza vēl lielāku bet tieši samazināja alielinot izšķirtspēju un snapdragon 810 ir monstrs.

    Reklāma