Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin iesaistās viedo pulksteņu cīņās ar Vivoactive, Fenix 3 un Epix

    Jaunākie raksti

    Šogad CES 2015 ietvaros Garmin sevi parāda tikai no valkājamo tehnoloģiju puses, jo uz izstādi atvesti vien viedie pulksteņi, kuru cenas ir no $250 līdz pat $600. Garmin viedie pulksteņi tiešām ir pulksteņi, turklāt ar pamatīgu fitnesa pieskaņu.

    Vivoactive tiek uzskatīts par pirmo Garmin viedpulksteni, jo pirms tam šāda veida ražotāja produkcija būtu uzskatāma par fitnesa aprocēm ar iespēju parādīt laiku. Vivoactive ir pilntiesīgs viedais pulkstenis ar krāsainu skārienekrānu un aplikāciju veikalu. Šis uzskatāms par Garmin atbildi Apple Watch un Fitbit Surge.

    Reklāma

    Epix un Fenix 3 modeļi ir visai līdzīgi un tie idejiski atšķiras no Vivoactive. Epix ir saņēmis iebūvētas kartes, bet Fenix 3 ir šajā ziņā nabagāks. Fenix 3 modelis aprīkots ar altimetru, barometru un kompasu. Pulkstenis vairāk paredzēts piedzīvojumu meklētājiem un tajā mazāk domāts par sportistiem. Epix un Fenix 3 saņēmis arī GPS un GLONASS,

    Fenix 3 pulksteņa režīmā strādās 6 nedēļas bez uzlādes, Epix – veselas 16 nedēļas. Garmin apgalvo, ka maksimāli noslogoti pulksteņi ar ieslēgtu GPS darbosies aptuveni 50 stundas ar vienu uzlādi.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vivoactive 004 Vivoactive 003 Vivoactive 001

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma