Web Analytics
More
    Reklāma

    Project Ara saņems arī Nvidia Tegra K1 un Marvell procesorus

    Jaunākie raksti

    Google šogad izziņoja, ka Project Ara saliekamos viedtālruņus darbinās Rockchip veidotie procesori, bet tagad atklāts, ka Google sadarbosies arī ar Marvell un Nvidia. Google sadarbībā ar Quanta (viens no Project Ara partneriem) izveidojuši divus dažādus tehniskās specifikācijas Project Ara modeļus – vienu ar Marvel PXA1928 un vienu ar Nvidia Tegra K1 procesoru. Tegra K1 šobrīd darbina HTC Nexus 9 planšetdatoru.

    Project Ara ir Motorola un Phonebloks veidots no dažādām detaļām komplektējamo viedtālruņu projekts. Google ieguva Project Ara savā īpašumā kopā ar Motorola Mobility iegādi 2012. gadā. Pēc Motorola pārdošanas Lenovo, Project Ara palika Google īpašumā. Project Ara pieļauj dažādu viedtālruņa detaļu nomaiņu, lai izveidotu sev piemērotāko modeli. Pagaidām Project Ara parādījuši tikai dažus video ar daļēji strādājošiem viedtālruņiem.

    Reklāma

    Google grasās janvārī izziņot plašāku informāciju par Project Ara gaitu un sasniegumiem. Tiek par pieļauts, ka nākamā gada pašā sākumā lētākais un vienkāršākais Project Ara pamata viedtālrunis būs pieejams pircējiem. Ražotājam vienkāršākā viedtālruņa detaļas izmaksās ap 50 – 100 ASV dolāriem. Protams, tas nenozīmē, ka pircējs par tādu cenu iegūs Project Ara viedtālruni savā īpašumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma