Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiesa aizliedz OnePlus One tirdzniecību Indijā

    Jaunākie raksti

    Slavētais un peltais OnePlus One piedzīvojis vienu no lielākajiem triecieniem pēdējo mēnešu laikā. Indija ir jaunattīstības tirgus, kurā cenšas iespiesties visi, bet šobrīd  OnePlus One izpelnījies Indijas tiesu sistēmas aizliegumu pārdot savas viedierīces. Iemesls tam ir vietējā ražotāja Micromax spēja pārliecināt tiesu, ka tam pieder ekskluzīvas tiesības Indijā pārdot viedtālruņus ar uzstādītu CyanogenMod.

    OnePlus ir viens no retajiem ražotājiem, kas spējis panākt vienošanos ar Cyanogen par to radītās operētājsistēmas uzstādīšanu viedtālruņos sērijveidā. Var uzskatīt, ka CyanogenMod sadarbība ar OnePlus panākusi viedtālruņa lielo popularitāti pasaulē. Protams, savu artavu dod arī OnePlus One cena un augstvērtīgā tehniskā specifikācija.

    Reklāma

    Micromax ekskluzīvās partnerattiecības ar Cyanogen paredz to, ka neviens cits ražotājs ar rūpnīcā uzstādītu CyanogenMod nevar tikt pārdots Indijā. Šis arī ir iemesls, kāpēc Indijā pārdotie OnePlus One viedtālruņi nesaņems CyanogenMod jauninājumus. OnePlus Indijai izstrādās speciālu operētājsistēmu, lai netiktu pārkāpti lūgumu nosacījumi. Līdzīgi nosacījumi attiecas uz Ķīnu, kur tiek pārdoti OnePlus viedtālruņi ar ColorOS.

    Drīzumā arī Kursors.lv gaidāms OnePlus One apskats. Pie mums nonācis modelis ar CyanogenMod.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma