Web Analytics
More
    Reklāma

    Igaunijas startup uzņēmums Taxify piesaista 1.4 miljonu eiro investīcijas Eiropas tirgu apguvei

    Jaunākie raksti

    Kamēr ASV un šur tur citviet pasaulē plosās taksometru nozares “slepkava” Uber, tikmēr klusajā un mierīgajā Igaunijā tapušais Taxify radījis tehnoloģisku risinājumu klasiskajām taksometru kompānijām. Vienkāršoti runājot, Taxify ir izstrādājis dispečeru servisu, kurā klienti taksometrus var pasūtīt no saviem Android un iOS viedtālruņiem. Mobilajās aplikācijās klienti var redzēt tuvākos taksometrus, kā arī to cenas un atsauksmes. Kad taksometrs izsaukts, lietotājs aplikācijā kartes skatā var redzēt kā taksometrs tuvojas.

    Šodien uzņēmums paziņojis par 1.4 miljonu eiro investīciju piesaistīšanu, kas lieti noderēs, lai izvērstu savu darbību citos Eiropas tirgos un tādējādi nostiprinātu savas līderpozīcijas Eiropā kamēr Uber ir ko darīt otrpus okeāna. Starp jaunā raunda investoriem ir reklāmas tīkls Adcash, Rubylight un Londonā bāzētais investīciju fonds TMT Investments. Pavasarī Taxify izdevās piesaistīt investīcijas 100 000 eiro apmērā. Salīdzinājumam Uber pavisam nesen saņēma investīciju raundu 1.2 miljardu ASV dolāru apmērā.

    Reklāma

    Taxify šogad ir uzsācis darbību arī Latvijā un noslēdzis sadarbības līgumus ar vairākām taksometru kompānijām: Lady Taxi, A-Bonjour, Allo Taxi, Delivery24.lv, Forsage, Joker, Orange Taxi, Taxi 4 you, Triopluss Taxi, VTU Valmiera. Rīgā un Valmierā mobilo aplikāciju Taxify aktīvi lieto vairāk nekā 5000 cilvēku, kurus apkalpo vairāk nekā 300 licenzētu vadītāju.

    Taxify-screen-1 Taxify-screen-2 Taxify-screen-3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma