Web Analytics
More
    Reklāma

    OPPO N3 saņems 7075 alumīniju un elektropiedziņas kameras pagriešanu

    Jaunākie raksti

    OPPO ir viens no tiem pie mums maz zināmajiem ražotājiem, kuru viedtālruņu produkcija tiek vērtēta pietiekami augstu. OPPO noteikti neierindojas kategorijā “kārtējais ķīnietis”. Ražotāja veidotie Android viedtālruņi ik pa laikam nonāk uzmanības lokā ar savu labo uzbūvi, interesantajām idejām un Cyanogen pielāgoto Android operētājsistēmu.

    Šoreiz OPPO N3 modelis saņems divas ievērības cienīgas pazīmes – viena no tām būs kamera, kuru varēs izmantot gan kā galveno kameru, gan pagriezt to pret sevi pašiņu uzņemšanai. Jau iepriekš OPPO ir šādu ideju izmantojuši, bet lietotājam kameru vajadzēja griezt ar pirktiem. OPPO N3 to paveiks elektromotors.

    Reklāma

    Otrs interesantais fakts ir OPPO N3 izmantotais alumīnijs. Tas ir 7075 alumīnija sakausējums, ko sākotnēji izmantoja lidmašīnu būvē. 7075 alumīnija sakausējums ir izturīgāks, bet arī dārgāks un tas vairāk pakļauts korozijai.

    OPPO N3 saņems 16 megapikseļu kameru ar 1/2.3 collu sensoru, Qualcomm Snapdragon 805 procesoru ar 3 GB RAM, kā arī 5.5 collu 1080p ekrānu.

    oppo-n3-new-details-2

    AvotsOPPO
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skats
    13.10.2014 15:47

    Labs risinājums – vienas nopietnas kameras izmantošana abos virzienos.
    Parasti priekšējā kamera ir štruntiņš, kas aizņem vietu vai kā tagad HTC Eye – divas 13MP kameras – katra uz savu pusi.
    Tikai elektropiedziņa virziena maiņai gan šķiet pontošana.:)

    Reklāma