Web Analytics
More
    Reklāma

    iPod Classic ir miris

    Jaunākie raksti

    Vakar aiz jaunajām ziņām par iPhone 6 un iPhone 6 Plus nepamanīta palika Apple ziņa par iPod Classic izņemšanu no apgrozības. Daudzu iemīļotais, ietilpīgais iPod Classic netika atjaunināts 1826 dienas un nu tas nolemts vēstures mēslainei.

    iPod Classic ir izņemts no Apple tiešsaistes veikala, jo neesot vairs bijis pēc tā pieprasījuma. Pēdējās ziņas par iPod Classic atjaunināšanu bija 2009. gada 9. septembrī un gažetiem tas ir uzskatāms par milzīgu laika sprīdi.

    Reklāma

    Tiek norādīts, ka iPod Classic pārdošanas apjomi ir sarukuši tik tālu, ka šo līniju ir kļuvis bezjēdzīgi uzturēt. Problēmas esot arī ar iPod touch, bet ne tik ievērojamas, kā iPod Classic gadījumā. Nedaudz labāk veicoties iPod Shuffle un Nano – tie ik pa laikam piedzīvot kādu atjauninātu modeli.

    iPod Classic ienāca tirgū kā viens no pirmajiem ļoti plašam patērētāju lokam iekārojamiem Apple produktiem. Tas bija sapņu produkts, kas tika apgādāts ar dažādām papildus iespējām – pievienojamiem gadžetiem fotogrāfiju rezerves kopijas veidošanai, radio transmiteriem utt.

    ipod-classic-line1
    iPod Classic paaudzes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma