Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi piedāvās arī superlēto fitnesa aproci Mi Band

    Jaunākie raksti

    Vakar tika izziņots Xiaomi Mi 4 un ar to kopā prezentēja arī ražotāja pirmo nēsājamo ierīci Mi Band. Xiaomi Mi Band tiks ļoti agresīvi piedāvāta pircējiem un tas tiks panākts ar neticami zemu cenu – tikai 13 ASV dolāriem. Gluži kā citi fitnesa pusviedie nēsājamie priekšmeti, arī Xiaomi Mi Band spēs sekot līdz lietotāja skriešanai vai iešanai. Tiek solīta arī miega režīma pētīšana, kas, cerams, nebūs tik neveikla kā konkurentiem.

    xiaomi-mi-band-en

    Reklāma

     

    Mi Band saņems IP67 ūdensnoturību un neticamu 30 dienu darbību ar vienu uzlādi. Citi konkurenti spēj darboties maksimums vienu nedēļu. Viedā fitnesa aproce spēs atbloķēt viedtālruni, kad atradīsies tā tuvumā. Sākumā tiek solīta pilnīga saderība tikai ar Xiaomi viedtālruņiem.

    $13 ir ļoti uzrunājoša cena un var jau paredzēt, ka šo aproci pie mums neredzēt, jo Ķīnā tā tiks izpirkta sekunžu laikā. Xiaomi lepojas ar to, ka nenodrošina savus mazumtirdzniecības veikalus un absolūti lielāko viedierīču daļu pārdod internetā. Šis ražotājs ir spējis izpārdot viedtālruņu tūkstošus vien pāris sekunžu laikā, saglabājot to cenu pēc iespējas zemāku.

    xiaomi-mi4-band-2014-07-22-3-1xiaomi-mi4-band-2014-07-22-1-1 xiaomi-mi4-band-2014-07-22-2-1 xiaomi-mi4-band-2014-07-22-1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma