Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia atjaunina SHIELD, iekļauj Valve Portal

    Jaunākie raksti

    Nvidia paziņojusi, ka SHIELD spēļu platforma saņems programmatūras atjauninājumu, kas līdz nesīs iespēju izvēlēties sev tīkamo no vēl plašāka spēļu klāsta. Nvidia SHIELD spēļu platforma pieskaņosies arī to spēlmaņu vēlmēm, kas šobrīd pamatā izmanto personālos datorus. SHIELD jauninājums balstīts uz Android 4.4.2 KitKat.

    SHIELD spēļu platforma tika izveidota kā pārnēsājama spēļu ierīce pašiem trakākajiem spēļu cienītājiem. Jauninājums ļaus personālā datora spēles ielikt kabatā un izklaidēties parkā uz soliņa vai vilcienā. Pagaidām šī iespēja ir beta stadijā. Lai vēl vairāk pievilinātu personālo datoru lietotājus, tagad Nvidia SHIELD spēļu platformai var pievienot Bluetooth peli un klaviatūru.

    Reklāma

    Beta stadijā ir arī SHIELD jauninājuma daļa, kas ļauj lietotājiem lietot savu mobilo spēļu platformu kopā ar klēpjdatoru, ja vien tas aprīkots ar GeForce GTX video karti.

    Nvidia SHIELD spēļu platformai pievienots Valve Portal, kas varētu dot būtisku iemeslu personālo datoru lietotājiem pievērsties arī mobilajai spēļu platformai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma